Меню

Архів новин
Піреус Банк взяв участь у IX спеціалізованій виставці «АгроТехніка-2016»
12 Березня 2016

Піреус Банк взяв участь у IX спеціалізованій виставці «АгроТехніка-2016», яка проводилася у приміщенні «Арена Львів» 2–4 березня року. Мета заходу – надати можливість місцевим сільгоспвиробникам, фермерам вибрати та придбати техніку, запчастини та комплектуючі на початку посівної кампанії.

Під час проведення експозиції, співробітники Піреус Банку проводили індивідуальні презентації банківських продуктів і послуг щодо закупки техніки сільськогосподарського призначення, а також фінансування обігового капіталу.

«Піреус Банк пропонує спрощений підхід до аналізу пакету документів та прийняття рішення щодо надання кредиту протягом 5 робочих днів», – Мар’яна Лавровська, керівник управління по роботі з підприємствами малого та середнього бізнесу

«Для задоволення потреб представників агро сектору, Піреус Банк запропонував нову модель фінансування закупки техніки сільськогосподарського призначення. Господарства, що потребують оновлення парку чи розширення виробничих потужностей, мають змогу скористатися кредитом на придбання агротехніки: нової та б/у. А для підприємств із стійким фінансовим станом банк пропонує спрощений підхід до аналізу пакету документів та прийняття рішення щодо надання кредиту протягом 5 робочих днів», – розповіла Мар’яна Лавровська, керівник управління по роботі з підприємствами малого та середнього бізнесу.

Оргкомітет сільськогосподарської виставки «АгроТехніка-2016» створив оптимальні умови для керівників сільгосппідприємств та фермерських господарств щоб розібратися в різноманітті сільгосптехніки, наочно оцінити пропозиції, проаналізувати можливості, співвідношення якості і ціни. Відвідувачі виставки отримали сучасну інформацію про стан сільськогосподарського ринку, ознайомилися з новими продуктами та технологіями, а також отримали професійні консультації щодо вибору зручного способу фінансування.

Нагадаємо, раніше прес-служба Піреус Банку повідомляла про участь банку у міжнародній виставці «Зернові технології 2016», яка проводилася у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» у лютому.