Меню

Архів новин
Піреус Банк взяв участь у міжнародній виставці «Зернові технології 2016»
15 лютого 2016

Піреус Банк взяв участь у міжнародній виставці «Зернові технології 2016», яка проводилася у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» 10-12 лютого 2016 року. Мета заходу – об’єднати провідних операторів ринку – виробників та дилерів галузі у форматі спеціалізованої події для презентації інноваційних рішень в зерновому господарстві.

Під час проведення агрофоруму, співробітники Піреус Банку проводили індивідуальні презентації банківських продуктів і послуг, а зокрема фінансування обігового капіталу або закупки техніки сільськогосподарського призначення, а також авалювання товарних векселів.

«Третій рік поспіль Піреус Банк бере участь у різноманітних міжнародних агрофорумах, що дозволяє банку продемонструвати переваги своїх продуктів і послуг у фінансуванні виробничих програм рослинництва та тваринництва. Закупка паливно-мастильних матеріалів, мінеральних добрив, запасних частин, кормів та сировини, молодняка птиці та сільськогосподарських тварин, ветеринарних препаратів, а також послуги пов’язані з ремонтом техніки, підготовкою земель до посівної, захистом рослин, збором врожаю та інші витрати можуть бути оплачені за рахунок кредитних коштів від Піреус Банку», – розповіла Мар’яна Лавровська, керівник управління по роботі з МСБ.

«Зернові технології» – потужний агропромисловий форум, що посідає провідне місце в АПК України як комплекс інноваційних рішень на різних стадіях виробництва, зберігання, переробки та транспортування зернових, бобових, круп’яних та олійних культур. Під час агрофоруму було створено оптимальні умови для діалогу між керівниками, фахівцями сільськогосподарських підприємств, представниками влади та виробниками обладнання, техніки, насіннєвого матеріалу та засобів захисту для обміну сучасним досвідом та укладання контрактів.