Меню

Архів новин
Піреус Банк увійшов до переліку переможців BEST CIO 2015
02 лютого 2016

За підсумками конкурсу Сергія Федорова, директор департаменту інформаційних технологій Піреус Банку, визнано лідером у категорії «Середні і малі банки» за результатами VIII щорічного Всеукраїнського конкурсу ІТ-директорів Best CIO 2015. Оцінювання проводилося за підтримки веб-ресурсу «Компьютерное Обозрение», корпорації Microsoft , а також партнерів проекту: Hewlett Packard Enterprise, Dell, IBM, «Укртелеком», Integrity Systems і De Novo.

Определены победители BEST CIO 2015

Журі BEST CIO 2015 визначило кращих IT-директорів у 9 номінаціях, які за минулий рік досягли найбільшого успіху в розвитку ІТ за своїми напрямками. Урочиста церемонія нагородження відбулася 28 січня 2016 року.

«У 2015 році перед нами стояло дуже відповідальне завдання – оптимізація витрат зі збереженням якості наданого сервісу і рівня безпеки. І департамент інформаційних технологій успішно впорався з нею. У найближчих планах банку проекти щодо посилення системи моніторингу та безпеки для мережі ATM, впровадженню розширеного функціоналу безпеки в системі ДБО для юридичних осіб. Це дозволить нашим клієнтам отримувати якісний, надійний і більш безпечний сервіс, що дуже важливо в наш неспокійний час» – прокоментував перемогу в конкурсі Best CIO 2015 Сергій Федоров, директор департаменту інформаційних технологій Піреус Банку.

Про проект. Best CIO – це унікальний конкурс, що стартував у 2008 р. Метою проекту є визначення кращих ІТ-директорів (Chief Information Officer) українських компаній, виявлення найбільш професійних управлінців, лідерів у своїх галузях. У рамках конкурсу проводиться оцінка рівня зрілості ІТ-інфраструктури середніх і великих організацій України, проте вирішальним фактором при виборі переможців виступають професійні якості учасників, що допомагають їм виводити свої підприємства в лідери ринку.