Меню

Архів новин
Пенсійний фонд України продовжив статус уповноваженого банку для АТ «Піреус Банк МКБ» на 2016 рік
06 Cічня 2016

Конкурсна комісія Пенсійного фонду України з відбору банків, в яких можуть відкриватися рахунки для виплати пенсій та соціальної допомоги вирішила продовжити строк дії договору з АТ «Піреус Банк МКБ» строком на терміном на весь 2016 рік, що є максимальним терміном продовження договорів. Про це повідомляє прес-служба банку з посиланням на лист Пенсійного Фонду України.

Рішення Пенсійного фонду, що було прийнято 22 грудня 2015 р., є черговим підтвердженням відмінного фінансового стану та абсолютної надійності Піреус Банку. Як вказується у повідомленні, рішення про продовження дії договорів на той чи інший термін приймалося комісією на основі розгляду висновків Національного банку щодо фінансового стану та виконання протягом останніх шести місяців економічних нормативів банками, уповноваженими обслуговувати поточні рахунки пенсіонерів та одержувачів допомоги, а також аналізу діяльності цих банків з виплати пенсій та грошової допомоги та додержання ними чинного законодавства.

Відкрити пенсійні рахунки або рахунки для отримання соціальної допомоги, а також скористатися іншими послугами приватні особи можуть у відділеннях Піреус Банку у Києві, Ірпені, Черкасах, Львові, Харкові, Дніпропетровську, Одесі та деяких інших містах України. З умовами відкриття рахунків можна ознайомитися за посиланням.