Меню

Архів новин
Піреус Банк – один з переможців премії UKRAINIAN BANKER AWARDS 2015
25 Грудня 2015

Впливовий бізнес-портал Delo.ua (Ekonomika Communication Hub) оголосив результати щорічного рейтингу Ukrainian Banker Awards, в якому брали участь 50 найбільших банків за рівнем активів. Як повідомляє прес-служба Піреус Банку в Україні, фінансова установа посіла 9-е місце серед найнадійніших банків країни. Окрім Піреус Банку в першу десятку увійшли 9 банків з іноземним капіталом – ІНГ Банк Україна, Сітібанк, Прокредит Банк, УкрСиббанк, Ідея Банк, КредіАгріколь Банк, Кредит Європа Банк інші.

За підсумками третього кварталу Піреус Банк в Україні отримав прибуток у розмірі 7,3 млн. грн. Досягти суттєвого покращення фінансового результату за підсумками 9-ті місяців 2015 р. Піреус Банку вдалося, зокрема, за рахунок значного збільшення чистого процентного доходу, що збільшився за квітень-вересень на 41% порівняно з 2-м кварталом п.р. та становив 72,5 млн. грн.

Діяльність банків оцінювалася за 14 показниками. Зважена оцінка включала в себе як фінансові показники, так і думку експертів. «Цього року ми вдосконалили методологію, і в результаті на вершині рейтингу опинилися банки з дуже сильним ризик-менеджментом і, найчастіше, з консервативною політикою. У нашій десятці багато нішевих банків – і це, безумовно, тренд 2015 року », – пояснює головний редактор Delo.UA Катерина Венжик.

Довідка. Ukrainian Banker Awards – рейтинг українського банківського сектора в декількох номінаціях, який вже четвертий рік поспіль проводить Ekonomika Communication Hub. Головна мета проекту – об'єктивно оцінити підсумки діяльності гравців ринку за останній рік, відзначити їх досягнення, сфокусувати увагу бізнес-спільноти на новаціях і ефективних рішеннях галузі.

Детальніше з результатами та методикою рейтингу можна ознайомитися тут.