Меню

Архів новин
Visa Int. розпочинає акцію «Маленькі перемоги з Visa ведуть до великого подарунка!»
08 Грудня 2015

Visa Int. розпочинає акцію «Маленькі перемоги з Visa ведуть до великого подарунка!» для усіх держателів платіжних карток Visa, що триватиме з 7 грудня 2015 р. по 7 лютого 2016 р.

Згідно з умовами акції, кожний, хто у період акції розрахується у торгово-сервісній мережі на території України карткою Visa за товари чи послуги, отримає шанс виграти новий комфортний сімейний позашляховик Renault Duster.

Визначення переможця відбудеться 15 лютого 2016 р., вручення призу переможцю – 25 лютого 2016 року на території автосалону Renault у Києві.

В акції беруть участь: усі транзакції здійснені через POS-термінал (на території України*) за допомогою усіх карток Visa, емітованих в Україні*). Сума та кількість чеків не обмежена.

Підробиці акції – на visa.com.ua з 7 грудня п.р.

*Крім території Автономної Республіки Крим та м.Севастополь у зв'язку з прийняттям Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян на тимчасово окупованій території України» від 15.04.2014, №1207-VII, а також низки населених пунктів натериторії Донецької та Луганської областей (на підставі Указу введення в дію рішення Ради національної безпеки та оборони «Про невідкладні заходи щодо подолання терористичної загрози та збереження територіальної цілісності України» від 13 квітня 2014 року.