Меню

Архів новин
Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку зареєструвала випуск акцій АТ «Піреус Банк МКБ» на 500 млн. грн.
16 Листопада 2015

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку зареєструвала випуск акцій АТ «Піреус Банк МКБ» на загальну суму 500 млн. грн. 12 листопада 2015 р. Банк планує здійснити приватне розміщення 50 млн. простих іменних акцій номінальною вартістю 10 грн. кожна серед існуючих акціонерів Банку за спрощеною процедурою капіталізації у відповідності до Закону України «Про заходи, спрямовані на сприяння капіталізації та реструктуризації банків».

Рішення про проведення випуску акцій було прийнято у той же день позачерговими Загальними зборами акціонерів з метою подальшої капіталізації банку, для забезпечення його подальшого розвитку в Україні.

Як відзначив голова Правління АТ «Піреус Банк МКБ» Сергій Наумов, «збільшення розміру статутного капіталу дозволить банку стати ще надійнішим для своїх клієнтів, продовжити розвиток в Україні, вдосконалювати технології обслуговування клієнтів та є черговим підтвердженням зацікавленості Групи Піреус Банку в українському ринку та впевненості у перспективах розвитку країни в цілому».

Після розміщення усіх акцій, документи буде подано до Національного Банку України для подальшої реєстрації збільшення статутного капіталу, що у результаті емісії акцій складе близько 2,5 млрд. грн.