Меню

Архів новин
Піреус Банк взяв участь в агрофорумі «АГРОПОРТ-2015»
21 Жовтня 2015

Піреус Банк взяв участь у міжнародній виставці техніки і нових технологій для ефективного фермерства, яка цього року проводилася під егідою ООН в Харкові 15-17 жовтня 2015 року. Мета заходу – демонстрація досягнень України у сфері мінімізації техногенного впливу на грунт під час сільгоспробіт, а так само обмін досвідом між іноземними та вітчизняними виробниками сільгосптехніки для створення українського продукту.

Під час проведення агрофоруму, співробітники Піреус Банку надавали професійні консультації та проводили індивідуальні презентації банківських продуктів і послуг, а саме: про можливості фінансування, які надає банк, а також документарні операції: гарантії, акредитиви (експортні/ імпортні – до 12 міс), з можливістю підтвердження материнською структурою, пост-імпортне, перед-експортне фінансування.

«Другий рік поспіль Піреус Банк присутній на міжнародному агрофорумі, що в свою чергу дозволяє банку продемонструвати переваги своїх продуктів і послуг, вивчити інвестиційні перспективи українського агропромислового комплексу, налагодити контакти з новими партнерами і закріпити імідж компанії-партнера в розвитку агросектору», – розповів Віталій Калашник, територіальний менеджер Піреус Банку в Харківському регіоні.

Особливістю агрофоруму цього року стали відкриті семінари за участю експертів, які поділилися трендами управління ризиками в АПК у поточному році, перспективами наступного року, можливостями виведення національних аграріїв на міжнародні ринки.