Меню

Архів новин
Максимальний добовий ліміт операцій за віртуальними картками, випущеними в інвалюті, становить 15 тис. грн., місячний –150 тис. грн.
21 Жовтня 2015

Починаючи з 21 жовтня, максимальні ліміти операцій за віртуальними картками, випущеними до поточних рахунків в доларах США або євро в Піреус Банку, складають15 тис. грн. (в еквіваленті) – на загальну суму операцій на добу, 150 тис. грн. (в еквіваленті) – на загальну суму операцій в місяць.

Окрім віртуальних карток випущених до рахунків в інвалюті, сплатити за товари і послуги через інтернет можна також за допомогою віртуальних карток, випущених до рахунків у гривні. При цьому максимальні ліміти операцій за віртуальними картками у гривні залишаються без змін – 300 тис. грн. на добу.

Відповідно, добові ліміти, що встановлюються Піреус Банком за стандартним налаштуванням для віртуальних карток, випущених як у гривні, так і в доларах США і євро, складають 3тис. грн. (в еквіваленті) і можуть бути збільшені клієнтом самостійно через систему winbank або контакт-центр банку в межах максимальних лімітів, зазначених вище.