Меню

Архів новин
Тетяна Сотнікова, член правління Піреус Банку, взяла участь у Creditinfo Global Forum у Стамбулі
12 Жовтня 2015

Тетяна Сотнікова, член правління Піреус Банку, взяла участь у Creditinfo Global Forum, що відбувся наприкінці минулого місяця у Стамбулі, повідомляє пресс-служба Банку.

В цьому році фокус конференції було зроблено на «Великі дані» та виклики, з якими стикаються на всесвітній основі фінансові установи. Конференцію було розділено на 4 основні розділи: люди і процеси; великі дані для великих рішень; доступ до фінансів – до кого звертатися та кредит, як належне. Під час Форуму учасники мали можливість висловити власні ідеї, думки та поділилися досвідом про важливі питання щодо інновацій в технологіях, відмінності у економіці і, як боротися з фінансовою кризою, засади кібер-безпеки, у тому числі альтернативних даних біометрії та запобігання шахрайству.

Як повідомила Т.Сотнікова, «Creditinfo Global Forum об’єднав інформативних та цікавих доповідачів. Крім того, це чудовий майданчик для зустрічі галузевих колег для обміну досвідом у неформальній обстановці».

За словами Рейниу Гретарссону, засновника і генерального директора Creditinfo Group HF, який відкрив перший день Форуму: «Співробітництво із різноманітними організаціями, діяльність яких зосереджена у кредитній та фінансовій галузях, дозволяє Creditinfo більш ефективно розробляти, інтегрувати та реалізовувати стратегічні рішення для поліпшення та спрощення процедури управління кредитним ризиком по всьому світу. Ми твердо віримо, що наш внесок у розвиток фінансової інфраструктури в країнах усього світу має позитивний ефект на рівень життя населення. Ми хочемо допомагати людям, і сподіваємося, коли компанії з усього світу отримають доступ до фінансування, це послідовно сприятиме економічному зростанню та підвищенню рівня життя у всіх країнах».

За інформацією організаторів Creditinfo Global Forum, цього року у Форумі взяло участь більше ніж 175 експертів з ризик-менеджменту із 57 країн світу.