Меню

Архів новин
Піреус Банк увійшов до ТОП-6 банків України з найвигіднішими умовами депозитних вкладів у національній валюті
08 Жовтня 2015

Піреус Банк увійшов до ТОП-6 надійних банків України з іноземним капіталом із найвигіднішими умовами депозитних вкладів у національній валюті на термін 3 і 6 місяців, що було проведено діловим тижневиком «Особистий рахунок». Окрім Піреус Банку в рейтингу взяло участь ще 14 банків з іноземним капіталом, повідомляє прес-служба банку із посиланням на видання.

На думку видання, найпривабливішим за умовами в Піреус Банку є депозит «Європейський онлайн» із процентною ставкою 23% річних при оформленні вкладу на 6 місяців. Для клієнтів банку, які хочуть мати можливість поповнення вкладу, видання відзначило вклад «Європейський онлайн з поповненням» з процентною ставкою 20,5% річних на строк 3 місяці.

«Ми доповнили існуючу продуктову лінійку депозитів Піреус Банку вкладами «Європейський» та «Європейський з поповненням» в середині серпня ц.р. і нам дуже приємно, що бізнес видання відзначило у своєму рейтингу саме ці вклади. Вибір редакції ще раз підтвердив популярність і попит на ці продукти серед наших вкладників. Ми надаємо нашим клієнтам можливість отримати максимальний дохід у стабільному та надійному банку, що підтверджується звітами рейтингових агентств і приналежністю до міжнародної фінансової Групі Піреус Банк», – зазначив Іліас Музакіс, член правління Піреус Банку.

За інформацією ділового тижневика, конкурентною перевагою іноземних банків є фінансова підтримка материнських структур, які налаштовані на довгострокову роботу в Україні, не стануть ризикувати репутацією і покидати український ринок.

Нагадаємо, раніше прес-служба Піреус Банку повідомляла, що банк увійшов до ТОП-20 найнадійніших банків України за версією ділового видання «Новий час».