Меню

Архів новин
Піреус Банк скасував блокування комісій за зняття готівки в банкоматах інших банків за низкою платіжних карт
01 Жовтня 2015

Департамент роздрібного бізнесу запровадив ряд технічних доопрацювань, завдяки яким при знятті готівки за допомогою дебетних карток Піреус Банку в банкоматах Атмосфера, сума он-лайн комісії за таку операцію на картковому рахунку клієнта не блокується, а залишок по рахунку на цю суму, відповідно, не знижується. Дане нововведення поширюється на всі дебетні картки Піреус Банку, тарифні пакети за якими не передбачають стягування даної комісії.

Крім того, для зарплатних карток, випущених в рамках тарифних пакетів Оптимальний, Оптимальний +, Преміум, Престиж і Дебют скасована блокування комісії за отримання готівки при знятті коштів в АТМ інших банків на території України.

Довідка. Піреус Банк в Україні (офіційна назва – Публічне акціонерне товариство «Піреус Банк МКБ») є частиною міжнародної банківської Групи Піреус Банку (Piraeus Bank Group). Головний офіс знаходиться в Афінах, Греція, нараховуючи понад 21 тис. співробітників в 10 країнах присутності, Група Піреус Банку пропонує повний спектр фінансових послуг і сервісів приблизно 6 млн. клієнтам. Загальні активи Групи Піреус Банку складають 89 млрд. євро, кредитний портфель становить 55 млрд. євро, а обсяг депозитів клієнтів досяг 47 млрд. євро (станом на кінець березня 2015 р.).

Банк уповноважений Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги, а також є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Піреус Банк є членом Форуму провідних міжнародних фінансових установ (FLIFI).

Починаючи з березня 2009 року, Піреус Банк зберігає найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5»), присвоєний рейтинговим агентством «Кредит-Рейтинг», що характеризує здатність банку вчасно та в повному обсязі здійснювати виплати за вкладами.