Меню

Архів новин
Піреус Банк змінює тарифи за безготівкове зарахування коштів при переказі з картки на картку
14 Вересня 2015

Піреус Банк запровадив оновлені тарифи за безготівкове зарахування коштів отриманих як переказ з картки на картку, повідомляє прес-служба банку з посиланням на департамент роздрібного бізнесу банку.

Так, згідно рішення Тарифного Комітету 09-09/15 від 11.09.2015 р, починаючи з 28 вересня п.р. комісія за отримання безготівкових коштів на рахунки для продуктів «Поточний», «Пенсійний», «Вільний доступ», «Вільний доступ Голд лояльний», «Для тих, хто в морі» та зарплатних рахунків в рамках усіх пакетів становитиме 0,75% від суми переказу, що були отримані шляхом переказу з картки на картку, тобто без вказання номеру рахунку. Тариф діє для переказів, отриманих як з карток Піреус Банку, так і з карток будь-якого банку України.

Нагадуємо всім клієнтам Піреус Банку, що перекази між власними рахунками та перекази, здійснені з рахунків, відкритих в АТ «ПІРЕУС БАНК МКБ» через систему інтернет-банкінгу winbank залишаються безкоштовними.

Для отримання більш детальної інформації та ознайомлення із новою редакцією тарифів Ви можете звернутися до працівника відділення або контакт-центру 0 800 30 888 0 (цілодобово, безкоштовно зі стаціонарних телефонів у межах України, з мобільних – згідно з тарифами операторів).