Меню

Архів новин
Піреус Банк виступить інформаційним партнером Bitcoin Conference Kiev
14 Вересня 2015

Піреус Банк виступить інформаційним партнером Bitcoin Conference Kiev, на якій зустрінуться кращі фахівці в сфері криптовалюти щоб поділитися досвідом і знаннями про те, що таке Blockchain, як працює Bitcoin і як дані технології здатні змінити фінансову систему світу. Як повідомляє прес-служба Піреус Банку, захід відбудеться 24 вересня 2015 року о 10:00 в КВЦ «Парковий».

Під час конференції буде працювати виставкова зона, в рамках якої всі учасники зможуть поспілкуватися з розробниками, підприємцями, представниками біткоін-бізнесу в Україні, а також країн СНД, Європи та світу. Крім цього, буде організовано 2 напрямки конференції (B2B і B2C): 

  • спеціальний курс лекцій «Новачок» – для абсолютних «чайників» у світі криптовалюти, які хочуть дізнатися, що таке біткоіни, блокчейн і криптовалюта в цілому;
  • потік «Профі» - для хедлайнерів і справжніх гуру біткоін-бізнесу, які прагнуть працювати ефективно і використовувати сучасні технології для розвитку власного бізнесу.

Придбати квитки на Bitcoin Сonference Kiev 2015 можна онлайн в розділі "Реєстрація та оплата".

Організатор заходу – компанія Smile-Expo, генеральний інтернет-партнер – фінансовий портал Finance.ua, медіа-партнер – Простобанк Консалтинг. Разом з Піреус Банком до інформаційних спонсорів приєдналися Ліга закон, Асоціація інтернет бізнесу України, фінансовий портал Мінфін, Американська торговельна палата та інші.

Довідка. Bitcoin – перша і найвідоміша криптовалюта, символ і флагман кріптовалютного світу, а також однойменна грошова одиниця, яка звертається в мережі інтернет.