Меню

Архів новин
Піреус Банк в Україні розширив можливості інтернет-банкінгу winbank
26 Серпня 2015
За інформацією департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку, починаючи з 25 серпня 2015 всі користувачі системи winbank можуть відкривати поточні та ощадні рахунки через онлайн-банкінг в будь-який зручний для них час через інтернет.
Зокрема, користувач winbank в будь-який час може відкрити поточний або ощадний рахунок «Миттєвий» у гривні, доларах США або євро. Крім отримання щомісячного доходу, клієнти банку зможуть вільно розпоряджатися своїми коштами шляхом перерахування коштів на поточні рахунки, а так само здійснювати безготівкові перекази і платежі, або знімати готівку у відділеннях банку і банкоматах. Ставка за вкладом «Миттєвий» у гривнях складає 15% річних на суму постійного залишку, який знаходиться на рахунку протягом календарного місяця, і 8% річних на решту суми. Ставка по вкладу, відкритого в доларах США, становить 3,5% і 2,5% річних; для євро - 2,5% і 1,5% річних відповідно. Внесок відкривається безкоштовно і не має мінімальної суми для відкриття.
«Піреус Банк в Україні завжди прагне, щоб клієнтам було просто і комфортно співпрацювати з банком. Починаючи з запуску нашої платформи в 2011 році, ми щороку продовжуємо розвивати її: у середині 12-го запустили мобільний банкінг, на початку 13-го - випустили віртуальні картки для розрахунків в інтернеті, в 14-му - здійснили можливість замовлення клієнтом випуску або перевипуску платіжної картки. В даний час ми надаємо нашим клієнтам повноцінний віддалений доступ до управління своїми коштами, в тому числі з можливістю відкриття поточних рахунків і поповнення депозитних вкладів»- зазначив Іліас Музакіс, член правління Піреус Банку.
Крім того, в системі інтернет-банкінгу з'явилася можливість оформляти онлайн нові депозити, запроваджені банком минулого тижня —  депозит «Європейський» і «Європейський з поповненням». Максимальна процентна ставка за депозитом «Європейський» (онлайн) може досягати 23,5% річних у гривні, 8,25% річних у доларах США і 7,75% річних в євро, за депозитом «Європейський з поповненням» (онлайн) - 22% річних, 7,25% річних і 6,75% річних відповідно.
Детальну інформацію про нові можливості winbank можна отримати, звернувшись в відділення Піреус Банку або Контакт-центру за телефоном 0 800 30 888 0 (цілодобово, безкоштовно зі стаціонарних телефонів у межах України).