Меню

Архів новин
Піреус Банк запровадив нові строкові депозити «Європейський» та «Європейський з поповненням»
17 Серпня 2015

Піреус Банк в Україні розширив лінійку продуктів для фізичних осіб та запровадив депозитні вклади «Європейський» та «Європейський з поповненням», що дають можливість отримувати гарантований дохід за підвищеною процентною ставкою, повідомляє прес-служба банку з посиланням на департамент роздрібного бізнесу банку.

За інформацією департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку, вклад «Європейський» можна відкрити в одній з трьох валют – гривні, доларах США або євро. Максимальна ставка за вкладом у гривнях становить 23% річних, у доларах США – 8% річних, для євро – 7,5% річних. При автоматичній пролонгації депозиту «Європейський», а також при відкритті вкладу за допомогою системи інтернет-банкінгу winbank автоматично підвищуються ставки на 0,5% річних для вкладів у національній валюті та на 0,25% річних для інвалюти.

Для клієнтів банку, які хочуть мати можливість поповнення вкладу, Піреус Банк запропонував вклад «Європейський з поповненням» на термін 3, 6 і 12 місяців. Мінімальна сума поповнення протягом одного місяця дорівнює 500 грн. або 50 дол.США/євро, максимальна – 10 тис. грн. або 1 тис. дол. США/євро. Залежно від періоду та валюти депозиту ставки можуть досягати 21,5% річних у гривні, 7% у доларах США і 6% в євро.

«Починаючи з 17 серпня п.р., вклади «Європейський» та «Європейський з поповненням» доповнили існуючу продуктову лінійку депозитів Піреус Банку, що відповідають будь-яким потребам клієнта. Ми впевнені, що обидва депозити стануть популярними і затребуваними серед наших вкладників, які бажають отримувати максимальний дохід у стабільному та надійному банку, що підтверджується звітами рейтингових агентств і приналежністю до міжнародної фінансової Групи Піреус Банк», – зазначила Катерина Вінницька, заступник директора департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку.

Мінімальна сума для відкриття вкладів становить 1 тис. грн, 100 дол. США/євро, виплата процентів може здійснюватися як наприкінці терміну, так і щомісяця. При цьому, обидва вкладу не передбачають часткове зняття або дострокове розірвання. Детальну інформацію про вклади «Європейський» та «Європейський з поповненням» можна отримати, звернувшись до відділення Піреус Банку, за телефоном Контакт-центру банку 0800 30888 0 (цілодобово, безкоштовно зі стаціонарних телефонів в межах України) або на офіційному сайті банку www.piraeusbank.ua.