Меню

Архів новин
Піреус Банк увійшов до ТОП-10 банків із найвигіднішими умовами за депозитами в національній валюті
08 Липня 2015

Піреус Банк увійшов до ТОП-10 найнадійніших банків України із найвигіднішими умовами депозитних вкладів у національній валюті на термін 3 і 6 місяців, що було проведено діловим тижневиком «Личный счет». Окрім Піреус Банку в рейтингу брало участь ще 9 банків як державних, так і з іноземним капіталом, повідомляє прес-служба банку із посиланням на рейтинг тижневика.

На думку видання, найбільш привабливим за умовами в Піреус Банку є депозит «Стандартний online» із процентною ставкою 21% річних при оформленні вкладу на 6 місяців. При авто пролонгації вкладу через систему інтернет-банкінгу winbank, клієнти банку отримають додаткові 0,5% річних до діючої в банку процентної ставки.

«Нам приємно, що бізнес видання зазначило у своєму рейтингу саме онлайн-депозит. У період еволюції технологій, банкам необхідно переходити на новий рівень обслуговування клієнтів та надавати їм можливість здійснювати звичні операції без відвідування відділення банку. До того ж, в системі інтернет-банкінгу winbank процес оформлення депозиту займає не більше 2 хвилин замість 15 хвилин у відділенні, в які входить консультація клієнта по існуючим продуктам, підписання договору, внесення коштів на рахунок. Окрім можливості відкриття депозиту онлайн, ми надаємо нашим клієнтам повноцінну альтернативу для віддаленого доступу до своїх рахунків та управління коштами, а найближчим часом запустимо можливість відкриття рахунку, а також поповнення депозитного вкладу», – розповів Іліас Музакіс, член правління Піреус Банку.

Експерти ділового тижневика виділили дві категорії надійних фінансових установ: державні банки та установи з іноземним капіталом. Надійність перших обумовлено підтримкою держави, в той час як другі забезпечені фінансовою підтримкою материнських структур, що не будуть ризикувати репутацією, і не дозволять своїм «дочкам» потрапити під нагляд тимчасової адміністрації. Нагадаємо, на сьогодні Група Піреус Банк володіє майже 100% акцій капіталу Піреус Банку в Україні, зареєстрований статутний капітал якого становить 2,07 млрд.грн.