Меню

Архів новин
Піреус Банк організував святкування Міжнародного дня захисту дітей у містах присутності
07 Липня 2015

Піреус Банк привітав своїх клієнтів з дітьми з минулим святом – Міжнародним днем захисту дітей. Свято для клієнтів банку з дітьми відбулося 6 червня в містах Ірпені, Харкові, Дніпропетровську, Одесі, Львові.

У цей день для привітання своїх найменших відвідувачів Піреус Банк запросив улюблених героїв мультфільмів, які розважали дітей веселими жартами, поки їх батьки вирішували фінансові питання. Крім костюмованих аніматорів, у цей день співробітники Піреус Банку пригощали гостей прохолодними напоями, а на всіх дітей чекали солодкі сюрпризи.

Як зазначив Сергій Наумов, Голова Правління Піреус Банку «При виборі банку-партнера, для клієнта має значення не тільки фінансові умови, якість обслуговування, зручне розташування відділень, а й позитивні емоції від обслуговування в банку. Піреус Банк планує і надалі реалізовувати проекти в напрямку корпоративно-соціальної відповідальності, і сподіваємося, що всі нововведення будуть оцінені по достоїнству».

Разом із святкуванням Міжнародного дня захисту дітей всі існуючі і нові клієнти відділень Піреус Банку мали можливість отримати бонусний сертифікат і приєднатися до акції «Вигравайте на старті». Так за умовами акції, пред'явник сертифікату має можливість отримати бонус +2% річних до депозиту «Стандартний» із виплатою відсотків наприкінці строку у гривні на суму від 1 тис. грн до 3 млн. або бонус +1% річних – до депозиту в іноземній валюті на суму від 100 дол.США/євро до 100 тис. дол.США/євро у період акції на строк 6 місяців.

Дивіться фото звіт із святкування Міжнародного дня захисту дітей у Піреус Банку в розділі «Фотогалерея // Події».