Меню

Архів новин
Піреус Банк виступив фінансовим партнером 23-го «Пробігу під каштанами»
05 Червня 2015

Піреус Банк, як відповідальний бізнес-партнер, знову підтримав соціально важливу ініціативу – «Пробіг під каштанами-2015», що відбувся у минулий понеділок, 1 червня в м.Києві.

«Ми цінуємо знову отриману можливість надати фінансову підтримку учасникам та організаторам Пробігу. Учасники Пробігу виходять на старт не заради нагород, а перемога над суперниками тут – не головна мета. Участь у благодійному забігу не тільки допомагає організаторам у вирішенні спонсорських завдань, а й сприяє просуванню здорового способу життя та регулярних занять спортом, знайомству з однодумцями» – прокоментував рішення про підтримку спортивно-благодійної акції Сергій Наумов, голова правління Піреус Банку.

Разом із наданням фінансової підтримки, Піреус Банк виступив організатором «Медіа-зони», яка дозволила забезпечити комфортні умови роботи представників ЗМІ на заході, адже була оснащена доступом до Інтернет, робочими матеріалами, снек-баром. Завдяки її вигідному місцю розташування – в самому центрі подій – журналісти мали змогу отримати доступ до всіх перших осіб заходу: гостей, спікерів (представникам спонсорів/партнерів), організаторам та переможцям Пробігу.

Також другий рік поспіль Піреус Банк формує власну команду зі співробітників банку, які долучають до здорового способу життя свої сім'ї, в тому числі і дітей.

Своєю участю у Пробігу Піреус Банк найкращим чином втілює концепцію банку «Ділимося кращим», адже саме такі масштабні проекти розвивають відносини людей до взаємодопомоги і підсилюють позитивне ставлення населення до здорового способу життя.

Дивіться фото звіт із пробігу команди Піреус Банку у фотогалереї.