Меню

Архів новин
Рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило найвищий рівень надійності депозитів Піреус Банку
03 Червня 2015

На засіданні рейтингового комітету агентства «Кредит-Рейтинг» було прийнято рішення про підтвердження присвоєного раніше рейтингу надійності банківських депозитів. За даними «Кредит–Рейтинг», що було оголошено 27 травня 2015 року, надійність банківських вкладів АТ «Піреус Банк МКБ» зберігається на рівні «5» (найвищий рівень надійності).

За інформацією «Кредит–Рейтинг» на попередньому рівні були підтверджені рейтинги 14 банківських установ (у їх числі непублічні рейтинги 4 банків). З числа публічних рейтингів на сьогодні оцінку 5 (найвища надійність) мають 5 банківських установ і 5 банків мають рейтинг 4 (висока надійність). При цьому, рейтинг одного банку було знижено до 3 (середня надійність).

Рейтинг надійності банківського вкладу (депозиту) характеризує незалежну думку агентства про можливість банку вчасно й у повному обсязі виконати взяті на себе зобов`язання щодо повернення банківських вкладів протягом найближчих 12 місяців. З повним списком банківських установ, яким було підтверджено рейтинги на колишньому рівні, можна ознайомитися на сайті рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг».

Нагадаємо, раніше пресс-служба банку повідомляла, що Піреус Банк запрошує клієнтів долучитися до акції «Вигравайте на старті» та отримати додаткові відсотки до депозитів.