Меню

Архів новин
Піреус Банк запрошує клієнтів долучитися до акції «Вигравайте на старті»
02 Червня 2015

Піреус Банк запрошує усіх клієнтів долучитися до акції «Вигравайте на старті», за умовами якої усі учасники «Пробігу під каштанами» отримають додаткові проценти до депозитів. Акція діє до 26 червня і діє виключно у містах Київ, Ірпінь, Харків, Дніпропетровськ, Одеса, Львів.

«Ми – це команда Піреус Банку – даруємо нашім клієнтам, партнерам друзям – усім учасникам минулого Пробігу подарунок – додатковий процент до депозитної ставки за депозитом «Стандартний» – підкреслив Іліас Музакіс, член правління Піреус Банку.

За умовами акції пред'явник сертифікату має можливість отримати бонус +2% річних до депозиту «Стандартний» із виплатою відсотків наприкінці строку у гривні на суму від 1000 грн до 3 млн. або бонус +1% річних – до депозиту в іноземній валюті на суму від 100 дол.США/євро до 100 тис. дол.США/євро у період акції на строк 6 місяців. Бонус надається виключно за пред’явленням сертифікату та вилучається спеціалістом у відділенні банку.

Бонус вказаний на сертифікаті надається у вигляді додаткових процентів до існуючої на момент відкриття вкладу депозитної ставки, а також є разовим і не може додаватися до інших бонусів, додаткових процентів та програм лояльності банку.

Детальну інформацію про рекламну акцію «Вигравайте на старті» Ви можете дізнатися у розділі «Гарячі пропозиції».

Нагадаємо, раніше прес-служба банку повідомляла, що Піреус Банк виступить титульним партнером 23-ої щорічної спортивно-благодійної акції «Пробіг під каштанами».