Меню

Архів новин
Піреус Банк виступить генеральним партнером TEDxKPI у проведенні конференції у м.Києві
21 Травня 2015

Піреус Банк виступить генеральним партнером конференції TEDxKPІ у м.Києві, що є локальним заходом cвітової незалежної платформи TED для поширення ідей про унікальні проекти та інновації. Як повідомляє прес-служба Піреус Банку захід відбудеться 23 травня 2015 року о 10:30 у Державному політехнічному музеї (корпус №6 НТУУ "КПІ"). Також до переліку партнерів конференції увійшли Epam Systems, Lipton, Філіжанка, Видавництво Старого Лева.

«Участь в якості генерального спонсору в конференціях ТЕD стала доброю традицією для нас, адже Піреус Банк із задоволенням підтримує важливі для суспільства проекти, особливо коли ініціаторами виступають студенти вищих навчальних закладів. Головна ідея конференції студентів Київського Політихнічного Інституту – «Професія як життя». Ми вважаємо, що справжній професіонал вірить у свою справу, любить її всім серцем та робить її якісно і відповідально. Саме на таких принципах побудовані стандарти якості обслуговування у Піреус Банку аби за будь-яких обставин забезпечувати високий рівень обслуговування та задовольняти будь-які потреби у фінансових та банківських послугах» – зазначив Іліас Музакіс, член правління Піреус Банку.

Спікерами конференції TEDxKPI стануть професіонали у технічних науках, засновніки успішних проектів, винахідники та дослідники. Кожен із них розповість власну історію про те, як змінити світ навколо себе завдяки сумлінному ставленню до справи, і поділиться ідеями, що варто поширювати.

Нагадаємо, раніше прес-служба повідомляла, що Піреус Банк виступив генеральним партнером у проведенні конференції TEDxKNU у м.Києві, неодноразово підтримував проведення конференцій студентів та брав участь у Міжнародному Бізнес Форумі.