Меню

Архів новин
Група Піреус Банку наростила частку банківського ринку Греції у результаті поглинання «здорової» частини банку Panellinia Bank
20 Квітня 2015

Piraeus Bank S.A. оголосив про придбання «здорової» частини Panellinia Bank S.A., у результаті перемоги у тендері, оголошеного центральним банком Греції. Про це заявила прес-служба Групи Піреус Банку станом на 17 квітня 2015р.

Починаючи з 17 квітня 2015 року, філіальна мережа Panellinia Bank буде працювати під діючим брендом Piraeus Bank S.A. та операції клієнтів Panellinia Bank будуть здійснюватися безперервно. Те ж саме стосується послуг, пропонованих Panellinia Bank банкам-партнерам. Група Піреус Банку також придбала всі відділення Panellinia Bank із зобов'язанням збереження всіх робочих місць.

В результаті поглинання «здорових» активів і пасивів Panellinia Bank Група Піреус Банку придбала:

  • пасиви в розмірі 645 млн. євро, з яких 574 млн. євро складають депозити клієнтів;
  • активи в розмірі 372 млн. євро, з яких 280 млн. євро складають кредити;
  • 26 відділень і 163 співробітника.

Група Піреус Банку має багаторічний досвід інтеграції в банківському секторі та успішно провела понад 20 поглинань і злиттів протягом останніх 20 років, що обумовлює успіх інтеграції «здорової» частини Panellinia Bank в структурі Групи.

Угода з поглинання банку Panellinia Bank є наступним кроком у напряму розбудови грецького банківського сектора, в якому Група Піреус Банку виступає основним гравцем, підтримуючи фінансову стабільність Греції.