Меню

Архів новин
Піреус Банк запрошує до співробітництва партнерів та агентів з продажу банківських послуг
17 Квітня 2015

Піреус Банк запропонував нову схему співробітництва – агент з продажу банківських послуг, що почала діяти з 15 квітня 2015 року. Про це повідомляє прес-служба Піреус Банку із посиланням на департамент роздрібного бізнесу.

За агентською схемою співробітництва кожен партнер банку заробляє гроші через продаж якісних банківських послуг у зручний для себе час. Сума доходу залежить від продуктів, якими скористаються залучені клієнти. Для зручності агента інформацію щодо залучених клієнтів та продажів можна подавати за допомогою онлайн-форми на сайті банку, у будь-якому відділенні або за телефоном Контакт-центру банку.

Згідно з діючими умовами нарахування агентської винагороди, у разі відкриття поточного рахунку юридичною особою та здійснення понад 3 платіжних операцій в місяць винагорода досягає 300 грн, оформлення зарплатного проекту – до 1,75% від загального фонду заробітної плати, винагорода за операції купівлі/продажу валюти на міжбанку може складати до 7 тис.грн.

«У складному і проблемному економічному середовищі сучасна країна стикається з постійним зростанням кількості висококваліфікованих людей, які завзято шукають шляхи збільшення щомісячний доходу. Ось чому Піреус Банк саме в цей час пропонує можливість для громадян стати агентами Піреус Банку. Кожен може стати агентом в найкоротші терміни та почати заробляти відразу, у залежності від досягнутих продажів продуктів банку, що насправді є надзвичайно конкурентноздатними та відповідають потребам наших клієнтів. Крім того, в якості агента кожен має можливість працювати у власному темпі і графіку та отримувати повязані з цим переваги», – коментує Іліас Музакіс, член правління Піреус Банку.

Долучитися до програми співробітництва з агентами може будь-яка дієздатна фізична особа, незалежно від віку, освіти чи сфери діяльності, юридична особа або фізична особа-підприємець. Для укладання договору про Співробітництво завітайте до будь-якого відділення Піреус Банку з паспортом громадянина України та ідентифікаційним кодом з 9:00 до 18:00 без обідньої перерви.

У випадку виникнення додаткових питань просимо звертатись до Контакт-Центру 0 800 30 888 0 (цілодобово безкоштовно зі стаціонарних телефонів в межах України, з мобільних – згідно з тарифами операторів), або використайте додаткові можливості зв’язку за допомогою онлайн форм зворотнього зв’язку на офіційному сайті.