Піреус Банк виступить титульним партнером 23-ої щорічної спортивно-благодійної акції «Пробіг під каштанами»
15 Квітня 2015

Піреус Банку вдруге підтримає щорічну спортивно-благодійну акцію «Пробіг під каштанами», що заплановано на понеділок, 1 червня у м.Києві. Як повідомляє прес-служба банку, цього разу Піреус Банк виступить титульним партнером заходу.

«Як частина великої міжнародної фінансової Групи, Піреус Банк підтримує важливі для суспільства ініціативи та систематично розвиває відносини із соціальними партнерами. У випадку з Пробігом під каштанами ця підтримка буквально помножується на два: біг допомагає і самим учасникам, і дітям, які потребують лікування. Всі зібрані в рамках Пробігу кошти будуть використані для допомоги маленьким пацієнтам Центру дитячої кардіології та кардіохірургії», – підкреслив Іліас Музакіс, член правління Піреус Банку.

Серед основних цілей Пробігу: привернути суспільну увагу до проблем дитячої смертності в Україні (адже зібрані підчас заходу кошти направляються до Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України), посилити позитивне відношення населення до здорового способу життя, розвинути у суспільства традицію взаємодопомоги та стимулювати компанії до проявів соціальної відповідальності.

В минулому році Пробіг відбувся 7 вересня та близько 15тис людей прийняло участь у благодійному заході. Під час підсумкової прес-конференції «Пробігу під каштанами» організатори акції передали головному лікарю Центру Володимиру Жовніру символічний чек на суму 350 000 гривень, що було зібрано завдяки учасникам та спонсорам Пробігу.

Нагадаємо, раніше прес-служба банку повідомляла, що Піреус Банк виступив організатором «Медіа-зони» у рамках щорічної спортивно-благодійної акції «Пробіг під каштанами» та оримав «Подяку Партнера» за активну участь та вагомий особистий внесок в організацію та проведення проекту.