Меню

Архів новин
Піреус Банк виступив генеральним партнером у проведенні конференції TEDxKNU у м.Києві
25 Березня 2015

Піреус Банк виступив генеральним партнером конференції TEDxKNU у м.Києві, що є локальним заходом cвітової незалежної платформи TED для поширення ідей та обміну досвідом. Як повідомляє прес-служба Піреус Банку, захід відбувся 21 березня 2015 року о 10:00 у публічному мультимедійному просторі FEDORIV HUB.

Спікерами конференції TEDxKNU виступили молоді професіонали, лідери думок, винахідники, бізнесмени, спортсмени та громадські діячі. Кожен із них поділився власною історією про те, як змінити світ навколо себе завдяки маленьким крокам, і поділилися ідеями, які варто поширювати.

Як зазначив один зі спікерів, Костянтин Божко, спортсмен і підприємець, співзасновник і тренер Kyiv Marathon Running Club: «Ідеологія здорового способу життя і, зокрема, занять бігом гранично проста. Я хочу донести ідею до усіх учасників заходу, що біг — це така ж звичка, як чистити зуби та вмиватися. Як казали древні – поспішайте повільно і пам'ятайте, що біг – це не мета на сьогодні і завтра, біг – це на все життя».

Під час заходу на офіційній сторінці Піреус Банку у соціальній мережі Facebook можна було познайомитися з найцікавішими думками спікерів та яскравими моментами.

Запрошуємо переглянути фото звіт із конференції у розділі «Фотогалерея».

Як частина великої міжнародної фінансової Групи, Піреус Банк підтримує важливі для суспільства ініціативи, систематично розвиває відносини із соціальними партнерами, займається благодійною діяльністю та меценатством. Це вже не перший захід, що було проведено із партнерством з банком. Так, в минулому році Піреус Банк підтримав проведенння Всеукраїнській конференції студентів та аспірантів КНУ ім. Т.Шевченко, а також взяв участь у Другому міжнародному бізнес-форумі «Наука-бізнес-освіта: стратегічне партнерство» у Київському національному економічному університеті ім. В.Гетьмана.