Меню

Архів новин
Піреус Банк переглянув тарифи за індивідуальними сейфами
16 Березня 2015

Піреус Банк встановив нові тарифи комісійної винагороди за оренду індивідуальних депозитних сейфів, що вступили у дію з 16 березня п.р. повідомляє прес-служба банку з посиланням на департамент роздрібного бізнесу.

Відповідно до нових тарифів, комісія за оренду депозитних сейфів у м.Києві та Ірпені залежно від розміру сейфу та терміну оренди може складати від. 10 грн. до 38 грн. на добу. У відділеннях, що розташовано у Харкові, Дніпропетровську та Одесі, оренда варіює від. 7,5 грн. до 21 грн., у відділеннях у Черкасах, Вінниці, Сумах, Маріуполі – від 6 грн. до 22,8 грн.

Також банк оновив заставну плату за ключ та вартість виготовлення дубліката ключа, відтепер обидві комісії дорівнюють 1000 грн.

Мінімальний термін користування сейфом – 1 доба, максимальний – без обмежень. Для укладання договору оренди необхідно мати паспорт та ідентифікаційний код.

Детальну інформацію можна отримати у відділеннях Піреус Банку, по телефону Контакт-центру банку 0 800 30 888 0 (цілодобово, безкоштовно зі стаціонарних телефонів у межах України, з мобільних – згідно з тарифами операторів) або на офіційному сайті банку www.piraeusbank.ua.