Меню

Архів новин
Піреус Банк виступить генеральним партнером TEDxKNU у проведенні конференції у м.Києві
24 Березня 2015

Піреус Банк виступить генеральним партнером конференції TEDxKNU у м.Києві, що є локальним заходом cвітової незалежної платформи TED для поширення ідей та обміну досвідом. Як повідомляє прес-служба Піреус Банку захід відбудеться 21 березня 2015 року о 10:00 у публічному мультимедійному просторі FEDORIV HUB. Медіа партнери конференції TEDxKNU – Platfor.ma, Studway, Bit.ua, Велика Ідея, Українська Правда, Варто, Startup.ua, Просто Раді.О.

«Впроваджуючи концепцію «Ділимося найкращим», ми вирішили долучитися до заходу у якості генерального партнеру та підтримати ініциативу, що є важливою для суспільства у наш час. Нам дуже близький слоган, що взяли за основу студенти університету ім.Т.Шевченко – «Маленькі кроки до великих змін!» Адже ми віримо, що досягти значних результатів можна й маленькими, але впевненими кроками до повної їх реалізації», – зазначив Іліас Музакіс, член правління, директор департаменту роздрібного бізнесу в Піреус Банку.

Ініціаторами події стали студенти Київського університету імені Тараса Шевченка. Вони впевнені, що всі великі досягнення починалися з ідеї та маленьких кроків на шляху її реалізації, саме тому запрошеними спікерами конференції TEDхKNU стали люди діла, які досягли успіху завдяки багатьом маленьким крокам.

Піреус Банк систематично розвиває відносини із соціальними партнерами, займається благодійною діяльністю та меценатством. Нагадаємо, раніше прес-служба повідомляла, що Піреус Банк підтримав проведенння Всеукраїнській конференції студентів та аспірантів КНУ ім. Т.Шевченко, а також взяв участь у Другому міжнародному бізнес-форумі «Наука-бізнес-освіта: стратегічне партнерство» у Київському національному економічному університеті ім. В.Гетьмана.