Меню

Архів новин
Співробітники Піреус Банку привітали жінок-клієнток у відділеннях банку із святом 8-го березня
11 Березня 2015

Піреус Банк привітав жінок-клієнток банку із 8-м березня у відділеннях банку у Києві, Винниці, Дніпропетровську, Харкові, Львові, Сумах, Черкасах, Одесі, Білгород - Дністровському та Шполі. Для усіх жінок, які завітали у відділення банку протягом п’ятниці 6-го березня, було влаштовано святкове привітання. Усі вони отримали від співробітників відділення квіти, солодощі, шампанське та святковий настрій.

У святковому зверненні Сергій Наумов, голова правління Піреус Банку, привітав жінок-клієнток банку із святом весни, краси та жіночності. «Бажаю всім жінкам-партнерам та колегам наснаги, рішучості, успіху. Нехай життя втілює всі Ваші творчі, професійні та особисті бажання, а ця весна несе Вам лише успіх, нові досягнення та добробут, а колеги, партнери та друзі завжди допомагають втілювати всі Ваші плани та починання».

Усі клієнтки Піреус Банку із радістю приймали вітання від співробітників відділення та ділилися весняним настроєм, а деякі навіть залишили свої побажання банку. Як зазначила клієнтка Тетяна з м. Одеса: «Мені дуже приємно, що я отримала привітання від банку, з яким співпрацюю понад чотири роки. Я розумію, що попереду на нас чекає багато випробувань та змін. Тим не менш, Піреус Банк в черговий раз демонструє свою надійність та продовжує працювати та виконувати зобов'язання перед клієнтами».

Подивитися фотозвіт із привітання Піреус Банку Ви можете у розділі «Фотогалерея».