Піреус Банк обладнав дитячі ігрові куточки у відділеннях Київського регіону
10 Березня 2015

Піреус Банк обладнав дитячі ігрові куточки, що стануть захоплюючою альтернативою для проведення часу дитини, поки батьки спілкуються з працівниками Банку. Про успішний запуск нового проекту для підвищення комфорту навіть найменших відвідувачів відділення повідомила прес-служба Піреус Банку.

Починаючи з 5 березня ц.р., клієнти банку можуть оцінити нововведення в трьох відділеннях Піреус Банку в Києві за наступними адресами:

Відділення №7, вул.Княжий Затон, 11
Відділення № 24, пр.Перемоги, 9
Відділення № 40, вул. В. Васильківська, 23

У такому куточку діти отримають задоволення від розвиваючих головоломок, а також ігор на персональному планшеті, які, безсумнівно, дозволять з інтересом провести час, поки батьки зайняті вирішенням фінансових питань.

Як зазначив Сергій Наумов, Голова Правління Піреус Банку «Дитяча зона – важливий атрибут операційного залу універсальних банків, що активно працюють з фізичними особами. При виборі банку-партнера, для клієнта має значення не тільки фінансові умови, якість обслуговування, зручне розташування відділень, а й позитивні емоції від обслуговування в банку. Піреус Банк планує і надалі реалізовувати проекти в напрямку корпоративно-соціальної відповідальності, і сподіваємося, що всі нововведення будуть оцінені по достоїнству».

Нагадаємо, раніше Піреус Банк виступив спонсором соціального проекту, спрямованого на допомогу Центру дитячої кардіології та кардіохірургії в м.Київ, – «Пробіг під каштанами». Під час заходу організатори акції передали Центру чек на суму 350 тисяч гривень, що було зібрано завдяки учасникам та спонсорам пробігу.

Крім того, перед новорічними святами Піреус Банк повторно надав фінансову підтримку благодійному Центру дитячої кардіології та кардіохірургії, на цей раз, банк спрямував кошти безпосередньо і підтримав впровадження програм розвитку медичного персоналу. Крім кардіоцентру, Піреус Банк перерахував фінансову допомогу міжнародному благодійному фонду "Таблеточки", що допомагає важкохворим дітям, які перебувають на лікуванні, а так само благодійному фонду "Соціальне партнерство", який вже більше 15 років займається благодійною діяльністю. Цього разу фонд проводив акцію по збору коштів і закупівлі необхідних речей в дитячий садок «Казка», розташований в зоні проведення АТО.