Меню

Архів новин
Піреус Банк увійшов в ТОП-5 банків України із найбільш вигідними умовами депозитних вкладів в іноземній валюті
04 Березня 2015

Піреус Банк увійшов до ТОП-5 банків України з іноземним капіталом із найвигіднішими умовами депозитних вкладів в іноземній валюті за результатами дослідження банківських пропозицій, проведеного діловим тижневиком «Личный счет» у лютому 2015р. Окрім Піреус Банку в рейтингу приймало участь ще 9 банків з іноземним капіталом, повідомляє прес-служба банку із посиланням на статтю видання.

На думку видання, найбільш привабливим за умовами у Піреус Банку є депозит «Стандартний» із процентною ставкою до 7,5% річних, без урахування програми бонусів для строкових депозитів. За умови автоматичного продовження депозиту або оформленні вкладу через систему інтернет-банкінгу winbank, клієнти банку отримають додаткові 0,25% річних до діючої у банку процентної ставки.

«Враховуючі тенденції у фінансовій сфері країни, ми запропонували оновлені ставки за депозитами для клієнтів-фізичних осіб. Залежно від періоду та валюти депозиту ставки можуть досягати 23% річних у гривні, 7,75% у доларах США та 6,25% у євро. Ми неодноразово зазначали, що Піреус Банк завжди дотримується усіх своїх зобов'язань перед вкладниками та клієнтами, обслуговуючи депозити, згідно укладених раніше договорів. Більш того, розмістити кошти на депозиті у надійному банку завжди безпечніше та поза сумнівом вигідніше, аніж тримати їх вдома», – підкреслив Іліас Музакіс, член правління, директор департаменту роздрібного бізнесу в Піреус Банку.

За інформацією ділового тижневика, конкурентною перевагою іноземних банків є фінансова підтримка материнських структур, адже вони не ризикуватимуть репутацією та не дозволять своїм «дочкам» потрапити під нагляд тимчасової адміністрації. Нагадаємо, на сьогодні Група Піреус Банк володіє майже 100% акцій капіталу Піреус Банку в Україні, зареєстрований статутний капітал якого складає 2,07 млрд. грн.