Меню

Архів новин
Піреус Банк запровадив додатковий бонус до депозитної ставки при розміщенні гривневих коштів на термін 6 місяців та більше
03 Березня 2015

Як повідомляє прес-служба банку з посиланням на департамент роздрібного бізнесу, починаючи з 2 березня п.р. відповідно до оновленої програми лояльності, при оформленні депозиту через касу банку або систему інтернет-банкінгу winbank клієнти Піреус Банку можуть отримати додатково 1,5% річних до діючої процентної ставки при оформленні депозиту «Стандартний» або «Пенсійний» у національній валюті на 6, 9 та 12 місяців, якщо сума депозиту перевищує 50 тис. грн.

Одночасно, Піреус Банк покращив умови розміщення гривневих депозитів «Стандартний», «Стандартний з поповненням» та «Пенсійний» на усі суми та терміни 1,2,6,9 та 12 місяців. Тож, починаючи з 2 березня п.р., процентна ставка за депозитом «Стандартний» у гривні на суму від 1 тис. грн. до 50 тис. грн. може досягати 20,5% річних, від 50 тис. грн. до 350 тис. грн. – 20,75 % та понад 350 тис. грн. – 21% річних, без урахування бонусів лояльності для строкових депозитів.

Нагадаємо, автоматичне продовження депозитів «Стандартний» та «Стандартний з поповненням», а також оформлення депозиту «Пенсійний» або відкриття вкладу за допомогою системи інтернет-банкінгу winbank автоматично підвищує ставки на 0,5% річних. Депозити «Бери вище», «Відсотки наперед» та «Пенсійний», а також «Стандартний» у гривні на строк 6, 9 та 12 міс. на суму понад 50 тис. грн., що було відкрито з 2 березня 2015р, автоматично на новий термін не продовжуються.

З повним переліком процентних ставок за вкладами фізичних осіб можна ознайомитися у розділі "Депозити".