Меню

Архів новин
Зарахування коштів на депозит в Піреус Банку з інших банків відбувається безкоштовно
17 лютого 2015

Піреус Банк забезпечує можливість безкоштовно перераховувати кошти з іншого банку на депозитний рахунок АТ «ПІРЕУС БАНК МКБ», повідомляє прес-служба банку з посиланням на департамент роздрібного бізнесу. Стандартна комісія за безготівкове зарахування коштів з інших банків на поточний рахунок клієнта, відкритий у Піреус Банку, складає 0,75% від суми перерахування.

Нагадаємо, що з 2 лютого п.р. вступили в дію підвищені ставки за депозитами для фізичних осіб «Стандартний», «Стандартний онлайн» та «Пенсійний» терміном на 6, 9 и 12 місяців. Відтак, у Піреус Банку можна оформити вклад за процентною ставкою до 23,5%. За умовами бонусної програми банку при автоматичній пролонгації депозиту на новий строк процентна ставка зростає на 0,5% для вкладів у гривні та 0,25% в інвалюті. У програмі лояльності не беруть участь вклади «Відсотки наперед», «Бери вище» та «Пенсійний». Виключенням є також он-лайн депозити, що розміщуються за допомогою сервісу дистанційного обслуговування winbank, адже за умови он-лайн розміщення процентна стандартна діюча ставка за депозитами автоматично збільшується на 0,5% річних у гривні та 0,25% річних у доларах США та євро.

Раніше прес-служба банку повідомляла, що на минулому тижні рейтингове агентство «Кредит-рейтинг» в черговий раз підтвердило найвищий рівень надійності депозитів Піреус Банку.