Меню

Архів новин
Піреус Банк підвищив ставки за вкладами у гривні для приватних клієнтів
04 лютого 2015

Як повідомляє прес-служба банку з посиланням на департамент роздрібного бізнесу, 2 лютого п.р. вступили в дію підвищені ставки за депозитами для фізичних осіб «Стандартний», «Стандартний онлайн» та «Пенсійний» терміном на 6, 9 и 12 місяців. Также банк підвищив ставки за гривневими вкладами «Бери вище» та «Відсотки наперед» на строки до 6 місяців включно у національній валюті.

Відповідно, з 2 лютого п.р. процентна ставка за депозитом «Стандартний» у гривні на суму від 1 тис. грн. до 75 тис. грн. строком на 6-12 місяців становить 20% річних, від 75 тис. грн. до 350 тис. грн. – 20,25 % та понад 350 тис. грн. – 20,5 % річних.

При автоматичному продовженні депозиту, а також за умови оформлення депозитів «Пенсійний» або онлайн ставки для відповідних сум та строків автоматично підвищуються на 0,5% річних у гривні.

Процентна ставка за депозитом «Бери вище» зростає протягом терміну дії депозиту до 23,5% річних у гривні. При цьому, існує можливість дострокового повернення депозиту без втрати раніше нарахованих відсотків. Отримати авансову виплату відсотків за вкладом «Відсотки наперед» строком на 2 місяці можна за ставкою 16%, 3 місяці – 17%, а максимальна ставка на 6 місяців складе 18% річних.

З повним переліком процентних ставок за вкладами фізичних осіб можна ознайомитися у розділі "Депозити".