Меню

Архів новин
Піреус Банк нагороджує переможців акції «Святкові подарунки»
23 Cічня 2015

Піреус Банк визначив переможців третього розіграшу в акції «Святкові подарунки».


Переможцями третього туру стали:


1. Вікторія Чуйко, м.Полтава.
2. Олексій Тимошенко, м. Маріуполь.
3. Анжела Гнатюк, м. Київ.
4. Олена Степанова, м. Київ.
5. Анна Чусовітіна, м. Донецьк.
6. Андрій Харламов, м. Київ.
7. Віктор Устінов, м. Маріуполь.
8. Олексій Пономаренко, м. Київ.
9. Сергій Каліберов, м. Київ.
10. Андрій Мочалов, м. Київ.


За умовами акції для участі клієнту необхідно здійснити транзакції з оплати товарів чи послуг на суму від 50 грн за допомогою кредитних карток Піреус Банку протягом промо-періоду.


Наприкінці кожного промо-періоду шляхом випадкового жеребкування банк визначає 10 переможців, які отримають від банку компенсацію за всі безготівкові розрахунки, що були здійснені за допомогою кредитних карток протягом промо-періоду. Максимальна сума грошової компенсації від банку протягом одного промо-періоду складає 500 грн. на одного переможця та перераховується на кредитну картку. Усі розрахунки з оподаткування здійснює банк.


Тетяна Білявська, переможець першого розіграшу, прокоментувала свій виграш так: «Для мене це був справжній несподіваний новорічний подарунок! Нещодавно у мене була подорож до Китаю. Витрат було насправді багато: підготовка до подорожі, поточні потреби, власне подорож, подарунки для близьких… Кредитна картка мені дуже допомогла! Тут ще й сюрприз від банку – повернення витрачених коштів виграшної транзакції! Буду й надалі користуватися та сподіватися на ще один виграш. Усім іншим клієнтам банку, хто користується кредитними картками, нехай теж щастить!»

Власники кредитних карток від Піреус Банку отримують інформацію про початок нового промо-періоду в смс-повідомленні за номером телефону, зазначеного при оформленні договору на кредитну картку.


Акція діє по всій території України, крім тимчасово окупованої території АР Крим, Донецької та Луганської областей, з 12 грудня 2014 року по 20 лютого 2014 року. На сьогодні переможцями вже стали 30 клієнтів банку, які отримали винагороду на загальну суму понад 14 тис. грн.. Нагадуємо, що акція «Святкові подарунку» триває і попереду ще чотири розіграші.


Піреус Банк вітає переможців акції «Святкові подарунки» за підсумками другого розіграшу та бажає всім успіхів!