Меню

Архів новин
Піреус Банк оголошує про початок акції «Святкові подарунки»
12 Грудня 2014

Піреус Банк оголошує про початок акції «Святкові подарунки». За умовами акції клієнти банку, здійснюючи за допомогою кредитних карток транзакції з оплати товарів чи послуг на суму від 50 грн у період дії акції, мають шанс виграти 100% повернення витрачених коштів, але не більше 500 грн.

Так, протягом двох місяців усі операції з оплати товарів чи послуг, здійснені за допомогою кредитних карток Піреус Банку, долучатимуться до розіграшу, що буде проведено за допомогою сервісу random.org. Обов’язковою умовою участі в акції є мінімальна сума транзакції – 50 грн.

Акцію буде проведено у 6 промо-періодів. По закінченню кожного серед клієнтів буде проведено розіграш та обрано 10 переможців. Загальна кількість можливих переможців складає 60 осіб. Перший етап розіграшу починається 13 грудня та триватиме до 22 грудня 2014 року. Клієнти банку отримуватимуть смс-повідомлення з інформацією про строки проведення акції.

Звертаємо Вашу увагу, що розіграш буде проводитися серед усіх транзакцій з оплати товарів чи послуг, здійснених за допомогою кредитної картки Піреус Банку на суму 50 грн та вище. Таким чином, чим більше транзакцій Ви робите, тим більше шансів на виграш.

З детальними умовами акції Ви можете ознайомитись за посиланням.