Меню

Архів новин
Піреус Банк приймає участь в агрофорумі «АГРОПОРТ-2014»
17 Жовтня 2014

Піреус Банк приймає участь в міжнародному форумі в рамках міжнародного року фермерських господарств в Україні, який проходить у Харкові 16-18 жовтня 2014 року. Мета заходу – постачання фермерських господарств всім необхідним інструментарієм для виробництва та виведення своєї продукції на зовнішні ринки шляхом залучення уваги громадськості, інвесторів, органів влади та місцевого самоврядування до проблеми продовольчої безпеки України.

Під час проведення агрофоруму, співробітники Піреус Банку мають можливість надавати професійні консультації та проводити індивідуальні презентації банківських продуктів і послуг, а саме: про можливості фінансування, які надає банк, а також документарні операції: гарантії, акредитиви (експортні/ імпортні - до 12 міс), з можливістю підтвердження материнською структурою, пост-імпортне, перед-експортне фінансування.

«Присутність на міжнародних агрофорумах дозволяє банку продемонструвати всі переваги своїх продуктів і послуг, налагодити контакти з новими партнерами, закріпити імідж компанії, виявити рівень попиту на банківські продукти та послуги для досягнення максимального ефекту від участі у подібних заходах», – розповів Віталій Калашник, територіальний менеджер Піреус Банку в Харківському регіоні.

Особливістю агрофоруму цього року є майстер-класи та тренінги спеціально запрошених експертів, які на реальних прикладах показують, як досягти кращих результатів в управлінні аграрним бізнесом

Раніше Піреус Банк повідомляв, що Піреус Банк взяв участь в XXVI Міжнародній агропромисловій виставці «АГРО-2014».