Меню

Архів новин
Наглядова Рада АТ «Піреус Банк МКБ» призначила головою правління банку Сергія Наумова
26 Вересня 2014

Наглядова Рада АТ «Піреус Банк МКБ» призначила головою правління банку Сергія Наумова. Рішення було прийняте 23 вересня 2014 року і підлягає затвердженню з боку Національного банку України. В’ячеслав Коваль, який виконував обов'язки в.о. голови правління, займатиме посаду заступника голови правління банку.

«Сергій Наумов - банкір із великим досвідом у банківській сфері та у найбільших міжнародних фінансових інститутах, що присутні також в Україні. Він прийшов до банку в складний період. Зараз країна стикається з багатьма проблемами, і «перепрофілювання» банківського сектора перебуває в епіцентрі реінжинірингу української економіки. Основне завдання Сергія Наумова – раціоналізувати бізнес банку, розробити та впровадити стратегію його розвитку в Україні, працюючи у великій фінансовій Групі Піреус Банку. Поза сумнівом – ми зробили правильний вибір, призначивши Сергія Наумова головою правління банку в Україні», – прокоментував нове призначення Янніс Кіріакопулос, глава Наглядової ради АТ «Піреус Банк МКБ» і керівник міжнародного банкінгу Групи Піреус Банк.

«Безперечно, для всієї банківської системи України зараз настали дуже непрості часи, і у першу чергу, з точки зору розвитку бізнесу. З іншого боку, це – час перегляду наших можливостей, сильних і слабких сторін. Я вважаю, нам, перш за все, необхідно сконцентруватися на якості кредитного портфелю, банківських продуктів, процесів, взаємовідносинами з клієнтами. І саме це має стати в основу стратегії розвитку банку у середньостроковій перспективі, що буде розроблено найближчим часом», – заявив новопризначений голова правління Піреус Банку.

Пан Наумов має значний управлінський досвід у банківській сфері. Почавши кар'єру у Першому Українському Міжнародному банку, далі у PriceWaterhouseCoopers, він перейшов до Райффайзен банк Україна у 2000 році, де пройшов успішний шлях від кредитного аналітика до начальника управління корпоративних клієнтів банку. Наступні кроки по кар'єрних сходах були пов'язані з Укрсиббанком (BNP Paribas Group), в якому він працював із 2006 року заступником голови правління, відповідального за розвиток корпоративного бізнесу і згодом обійняв посаду голови правління банку. У 2010 році Сергій Наумов був призначений на аналогічну посаду у Правекс-банку (Intesa Sanpaolo), а у 2013 році приєднався до команди Сбербанку Росії в якості заступника голови правління.

За роки своєї кар'єри Сергій Наумов зарекомендував себе як професійний банкір і ефективний топ-менеджер.