Меню

Архів новин
«Ми завжди будемо поруч та завжди допомагатимемо дітлахам», - Іліас Музакіс директор департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку
18 Вересня 2014
«Ми завжди будемо поруч та завжди допомагатимемо дітлахам», відзначив Іліас Музакіс директор департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку під час свого виступу на підсумковій прес-конференції «Пробігу під каштанами», де банк було відзначено «Подякою Партнера» за активну участь та вагомий особистий внесок в організацію та проведення проекту. Прес-конференція проходила 15 вересня 2014 року у Центрі дитячої кардіології та кардіохірургії МЗ України у м.Київ.
Під час заходу організатори акції передали головному лікарю Центру Володимиру Жовніру символічний чек на суму 350 000 гривень, що було зібрано завдяки учасникам та спонсорам Пробігу. На ці гроші буде придбано два електрокотли, потужністю 210 кВт кожен, що дозволить повністю опалити корпус Науково-практичного медичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України. Опалювальне обладнання дозволить забезпечити безперебійне лікування та не обмежену обставинами роботу лікарів.

«Якщо ми хочемо досягти справжнього миру у всьому світі, потрібно починати саме з дітей», - процитував слова Махатма Ганді пан Музакіс, виступаючи на прес-конференції у Центрі дитячої кардіології у Києві. «Для нас величезна честь бути присутніми сьогодні тут. І для нас було великою честю виступити спонсором та учасником «Пробігу під каштанами». Як частина великої міжнародної фінансової Групи Піреус Банк ми завжди будемо поруч та завжди допомагатимемо тим, хто потребує цього, особливо дітлахам», - підкреслив банкір.

Раніше Піреус Банк повідомляв про те, що виступив організатором «Медіа-зони» у рамках щорічної спортивно-благодійної акції «Пробіг під каштанами» - http://www.piraeusbank.ua/ua/bank_news.html?_m=publications&_c=view&_t=rec&id=1171.