Меню

Архів новин
Піреус Банк виступив організатором «Медіа-зони» в рамках щорічної спортивно-благодійної акції «Пробіг під каштанами»
12 Вересня 2014

Піреус Банк, як відповідальний бізнес-партнер, підтримав соціально важливу ініціативу – «Пробіг під каштанами 2014» у м.Київ.

Вперше, в рамках спортивно-благодійної акції «Пробіг під каштанами», встановили «Медіа-зону», організатором якої виступив Піреус Банк. Дана ініціатива дозволила забезпечити комфортні умови перебування представникам ЗМІ під час заходу, адже її обладнали доступом до Інтернет та робочими матеріалами. Завдяки її вигідному розміщенню – у самому центрі подій – журналісти отримали доступ до всіх перших осіб заходу.

Цього року маршрут пробігу у 5 км проходив таким чином: Михайлівська площа – Володимирський проїзд – Софіївська площа – вулиця Володимирська – вул. Льва Толстого – площа Льва Толстого, вул. Велика Васильківська та у зворотному напрямку. Сам «Пробіг під каштанами» традиційно складався з декількох частин: «Пробіг у ходунках» для дітей на відстань 10 метрів, дитячий пробіг «Команди мрії, яка здійснилася» – 210 здорових дітей, прооперованих в Центрі кардіології і кардіохірургії, забіг спортсменів-професіоналів, забіг спортсменів на візках із обмеженими можливостями. Завершував захід масовий пробіг благодійників, до якого приєдналася і команда Піреус Банку.

Піреус Банк планує і надалі розширювати напрямок корпоративно-соціальної відповідальності, розвиваючи її не тільки як філософію компанії, але як особисту ініціативу кожного співробітника, адже участь у таких благодійних заходах, як «Пробіг під каштанами», об'єднує колектив, зміцнює командний дух і популяризує здоровий спосіб життя.

Дивіться фото звіт із пробігу команди Піреус Банку у фотогалереї.