Меню

Архів новин
Піреус Банк скасував штрафні санкції, пені та проценти за користування кредитом
20 Серпня 2014

На виконання вимог статті 14 Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» Піреус Банк відміняє нарахування штрафних санкцій, пені, а також процентів за користування кредитом наданим фізичним особам, які є військовослужбовцями з дати початку і до закінчення особливого періоду а резервістами та військовозобов’язаними з моменту призову під час мобілізації і до закінчення особливого періоду.

Для Позичальників, які отримали кредити у відділеннях АТ «Піреус Банк МКБ» у м. Донецьк, та які мають прострочену заборгованість, що виникла не раніше ніж 01.05.2014, Банк прийняв рішення не нараховувати штрафні санкції та пені до кінця поточного року. Як підкреслила Катерина Вінницька, заступник директора департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку: «Рішення було прийняте у зв’язку з прагненням банку підтримати населення у складні для країни часи. Ми вважаємо, що скасування штрафних санкцій, це найменше, що ми можемо зробити на підтримку наших клієнтів. Тим більше, що існує об’єктивна неможливість проведення планового погашення платежів за кредитами позичальників у м. Донецьк. Піреус Банк висловлює свою повагу та підтримку нашим воїнам та бажає усім перемоги».

Задля того, щоб скористатися пільгами необхідно надати до банку перелік документів, що підтверджують належність до зазначених груп населення.

Із переліком документів можна ознайомитись за посиланнями:

Дані документи можуть бути надані Позичальником особисто, передані третіми особами або надіслані поштою.

Строки особливого періоду, під час якого впроваджуватимуться пільги, залежить від окремого випадку, зокрема, початкової дати призиву під час мобілізації, тривалості антитерористичної операції та т.і. та уточнюються додатково.

Для отримання більш детальної інформації, будь ласка, звертайтеся до Контакт-центру Банку за телефоном: 0-800-30-888-0 або +38 (044) 495 88 90 або до менеджера найближчого відділення Банку.