Меню

Архів новин
Піреус Банк проводить оновлення функціоналу системи Piraeus Online Banking
17 Липня 2014

Шановні клієнти,

Повідомляємо Вам, що Піреус Банк розпочав реалізацію пілотного проекту в системі Piraeus Online Banking, в рамках якого клієнти отримають можливість використовувати новий безпечний спосіб для зберігання електронного цифрового підпису - RSA токен.

На даному етапі можливість доступу в систему за допомогою RSA токену розміщена в тестовому режимі і не є обов'язковим полем для входу в систему.

Будь ласка, зверніть увагу, що для всіх користувачів процедура входу в систему залишилася незмінною, необхідно вибрати формат входу в систему «Стандартний клієнт», а після ввести дані користувача.

У разі виникненні проблем із не оновленою версією Java, будь ласка, завантажте нову версію. Завантажити останню версію програми можна в розділі «Корисні посилання», обравши посилання «Java Runtime Environment».

По завершенню пілотного проекту ми додатково проінформуємо клієнтів Банку про можливість переходу на нову схему обслуговування, при цьому стара схема обслуговування буде доступною як і раніше.

Піреус Банк приносить свої вибачення за можливі незручності пов'язані з оновленням системи. У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтеся до Контакт-Центр 0800308880.