Меню

Архів новин
«Кредитування у гривні менш ризиковане для бізнесу», - Мар’яна Лавровська, Керівник Управління по роботі з корпоративними клієнтами Піреус Банку
18 Липня 2014

Під час виступу на конференції Мар’яна Лавровська, керівник управління по роботі з корпоративними клієнтами Піреус Банку, відповідаючи на питання присутніх, порадила кредитуватися у гривні: «Продукція компаній, що виробляють органічну продукцію, в основному продається на внутрішньому ринку, відповідно не слід брати на себе додатковий ризик, враховуючи відсутність інструментів хеджування такого ризику».

Спікер від Банку розповіла про можливості фінансування, які надає банк: фінансування робочого капіталу: кредитні лінії, овердрафти, кредити під депозит у гривні, доларах та євро, строком кредитування - до 12 міс,. фінансування покупки основних засобів/модернізації виробництва: кредитні лінії/кредити, пропонуючи адаптований графік погашення. Серед послуг Банку спікер окремо виділила документарні операції: гарантії, акредитиви (експортні/ імпортні - до 12 міс), з можливістю підтвердження материнською структурою, пост-імпортне, перед-експортне фінансування.

Представник Банку також озвучила основні вимоги до позичальників-юридичних осіб, а також проінформувала щодо ціноутворення у банку. «Серед основних пунктів Банк звертає увагу на: досвід ведення бізнесу, прибуткову діяльність, наявність бізнес-плану, забезпеченість кредиту - рухоме/нерухоме майно.

У режимі он-лайн трансляції Банк висвітлював основні тези та події з конференції.

Крім величезного ентузіазму, а також ретельного дослідження ринку, у створення YES!Organic покладено більш ніж 8-ми річний досвід роботи у цій сфері. На конференції ключові гравці ринку, керівники відомств і топ-менеджери провідних компаній обговорювали, як розвивати ринок органічної продукції в Україні.