Меню

Архів новин
Інформаційний лист-повідомлення щодо запобігання шахрайським діям
07 Липня 2014

Шановні Клієнти!


Звертаємо Вашу увагу на те, що останнім часом збільшилася кількість випадків надсилання несанкціонованих електронних повідомлень із використанням імен відомих брендів, у тому числі Піреус Банку.


Якщо Ви отримали фальшивого листа, пам’ятайте, що єдина мета його відправника – змусити перейти на шахрайський сайт, де у Вас можуть бути вкрадені паролі, чи навіть ошукати Вас за допомогою заманливих пропозицій отримання легких грошей (виграшу, компенсації, т.ін.).


Наполегливо рекомендуємо Вам не переходити за посиланням у таких листах та не вводити паролі на сторонніх сайтах, навіть якщо вони дуже схожі на сайт відомої організації. Якщо Ви введете свої дані на фішінговому сайті , їх може бути перехоплено та використано з метою доступу до Вашого рахунку. Крім того, на подібному сайті Ваш комп’ютер може бути заражений вірусом, що викрадає паролі.


Якщо Ви отримали підозрілий лист, радимо негайно звернутися до представника Банку, зателефонувавши до Контакт-центру: 0-800-30-888-0, або завітати до найближчого до Вас відділення, адресу якого можна знайти на офіційному сайті Банку: http://www.piraeusbank.ua/branches.html.


Подібного роду e-mail повідомлення Піреус Банк розцінює як несанкціоноване, що здійснюється з шахрайським використанням його імені, адже Піреус Банк не має жодного відношення до подібних повідомлень.


Для того, щоб захистити себе, будь-який користувач мережі Інтернет має дотримуватись простих правил:


• користуватися антивірусом;
• регулярно завантажувати оновлення для антивіруса;
• не залишати свої особисті дані на відкритих ресурсах;
• не завантажувати нічого з випадкових сайтів;
• не переходити за лінками у спам-листах;
• не відкривати додаток у листах, якщо є хоч якісь сумніви у надійності адресату;
• не намагатися «відписатися» від спаму (особливо у тому випадку, коли у спам-листі є відповідний лінк);
• не відгукуватись на заманливі пропозиції, особливо якщо вони пов’язані з отриманням швидких грошей;
• не відправляти кошти за сумнівними реквізитами, що надійшли Вам від незнайомого відправника.


Піреус Банк закликає бути обережними, виконуючи будь-які операції у мережі Інтернет, та користуватися вищезазначеними засобами безпеки.