Меню

Архів новин
Піреус Банк виступив у черговий раз партнером Startup Ukraine у проведенні бізнес-сніданку
02 Липня 2014

Піреус Банк вже вкотре виступив партнером Startup Ukraine у проведенні бізнес-сніданку. Цього разу бесіда відбулася з президентом клініки «Борис», Михайло Рудицьким, зібравши аншлаг із представників малого та середнього бізнесу, а також тих, хто ще тільки планує розпочати свою справу.

Захід відбувся на даху торгівельного центру «Ocean Plaza» у розважальному комплексі City Beach Club, де під ранковим сонячним промінням учасники мали змогу поставити будь-яке запитання. Задля того, щоб зробити спілкування цікавим ще й для тих, хто не зміг відвідати захід, Піреус Банк та Startup Ukraine робили он-лайн трансляцію виступу пана Рудицького на своїх сторінках у Facebook.

Про неординарну та сміливу особистість бізнесмена Михайла Рудицького свідчить весь шлях його компанії. Свій бізнес він розпочинав у 1993 році з двох машин «швидкої допомоги» та пригоршня пацієнтів, яких він знав у обличчя. А наразі його багатопрофільна клініка «Борис» складається з парку реанімобілей, 2-х поліклінічних філіалів по обидві сторони Дніпра, діагностичного центру, стаціонару, операційних та реанімаційних відділень, що розміщені у власній багатоповерховій будівлі. Приймає по 500 пацієнтів щодня та впевнено займає 70% у сегменті столичних приватних медичних послуг.

Найважливішими напрямками інвестування державних коштів Михайло Радуцький вважає Медицину, Освіту та Інфраструктуру: «Держава повинна? Держава повинна сформувати просту систему оподаткування, щоб не потрібно було наймати бухгалтера із прибутком у 2 тис. грн. Держава повинна не субсидувати 20 тис грн. на лікування пацієнтам, а зробити все, щоб у громадян ці гроші з’явились. Метод державно-приватного партнерства – найоптимальніший варіант співпраці».

Спікер зазначає, що однією з найпроблемніших сфер є кредитування медицини. Цей вид бізнесу слабко розвинутий в Україні через недостатній кредитний ресурс. Беручись за свою справу у цій сфері, треба бути готовим до того, що мінімальний період рентабельності становитиме 20-25 років.

Сніданки, організовані Startup Ukraine, цікаві ще й тим, що, окрім бізнес-питань, можна також пізнати особистість спікеру. Так, директор клініки «Борис» поділився з присутніми джерелами свого натхнення: «Я - пристрасний вболівальник команди «Динамо Київ». Представники її нинішнього адміністрування – мої добрі друзі. Також можу назвати себе фаном «95 кварталу» . А у житті найбільше щастя та наснага для мене – 25-річний син, його дорослішання та становлення».

Можна з упевненістю сказати, що Михайло Радуцький здійснив свою мрію – «мати не команду зірок, а зіркову команду клініки «Борис».

Піреус Банк планує й надалі підтримувати бізнес-сніданки з видатними бізнесменами. Слідкувати за анонсами, вигравати квитки на участь та відвідувати сніданки у он-лайн режимі можна на офіційній сторінці Банку у Facebook - Piraeus Bank Ukraine.