Меню

Архів новин
Піреус Банк оголошує про початок акції «ПіреусЛанч»
01 Липня 2014

Піреус Банк оголошує про початок акції «ПіреусЛанч», за умовами якої клієнти банку мають можливість виграти піцу на ланч у подарунок.

Так, кожні два тижні усі транзакції за допомогою кредитної картки Піреус Банку, на зняття готівки чи розрахунок безпосередньо карткою, долучатимуться до розіграшу смачного ланчу – піци вартістю не менше 100 грн., що буде доставлено безпосередньо до офісу. Обов’язковою умовою акціє є мінімальна сума транзакції – 50 грн.

Акцію буде проведено у декілька промо-періодів, по закінченню кожного серед усіх клієнтів розігруватиметься смачний подарунок. Перший промо-період починається вже завтра, 28 червня, та триватиме до 6 липня. Розіграш та доставка піци до офісу здійснюватимуться на наступному тижні, по закінченні промо-періоду. Цього разу – з 8 по 11 липня. Клієнти банку отримуватимуть смс-повідомлення з інформацією про строки проведення акції.

Звертаємо вашу увагу, що піца розігруватиметься не серед власників карток чи номерів рахунків, а серед здійснених транзакцій. Тобто чим більше транзакцій ви робите, тим більше шансів виграти ланч.

Акція діє виключно на території міст Києва та Ірпінь. З детальними умовами акції Ви можете ознайомитись за посиланням.