Меню

Архів новин
Піреус Банк розпочав співпрацю із мережею платіжних терміналів iBoх
27 Червня 2014

Піреус Банк розпочав співпрацю із однією з найбільших мереж платіжних терміналів України – iBoх, повідомляє прес-служба банку з посиланням на департамент роздрібного бізнесу банку.

«Відтепер клієнти банку мають можливість погашати заборгованість за кредитною карткою та користування кредитом, поповнювати дебетну картку або віртуальну Visa Virtual у понад 6000 терміналах у 200 містах України. Обираючи сплату через iBoх, можна заощадити час на поїздку до відділення банку та здійснювати платежі цілодобово», - зазначила Катерина Вінницька, заступник директора департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку.

Для погашення через iBoх клієнтам банку необхідно буде ввести 2 основні параметри: номер рахунку (14 цифр) та дату народження. Після поповнення гроші будуть зараховані на рахунок клієнта на другий банківський день, не рахуючи день сплати. Комісія складатиме 2,2% від суми платежу.

Інформацію про місцезнаходження терміналів iBox можна дізнатися на сайті: https://www.ibox.ua/ru/map/.

Номер власного карткового рахунку Ви можете дізнатися у працівників Контакт-центру банку 0 800 30 888 0 (цілодобово безкоштовно зі стаціонарних телефонів у межах України, з мобільних – згідно з тарифами операторів).