Меню

Архів новин
«Збільшення капіталу надасть змогу ще більшому колу клієнтів скористатися розширеним переліком наших послуг», - Ніколас Зензефіліс, член правління, директор департаменту казначейства Піреус Банку
20 Червня 2014

Ніколас Зензефіліс, член правління, директор департаменту казначейства Піреус Банку зазначив, що навіть у скрутні для банківської системи часи Група Піреус Банку демонструє свої зобов’язання щодо присутності на ринку України. «Рішення, прийняте 6 червня 2014 року на загальних зборах акціонерів банку, вказує на те, що акціонери планують й надалі розвивати фінансову установу та підтримують його подальшу експансію. У результаті такого збільшення, організація отримає навіть більшу фінансову стабільність, ще сильніший коефіцієнт достатності капіталу та подальшу підтримку розширення її діяльності», - підсумував банкір.

Збільшення участі у статутному капіталі на 25 млн.євро планується шляхом додаткового випуску акцій. Еквівалент розміщення у гривні залежатиме від курсу обміну на момент внесення коштів.