Меню

Архів новин
Піреус Банк взяв участь у Другому міжнародному бізнес-форумі «Наука-бізнес-освіта: стратегічне партнерство»
13 Червня 2014

Піреус Банк підтримав Другий міжнародний бізнес-форум «Наука-бізнес-освіта: стратегічне партнерство», що проходив 12 червня 2014 року під егідою Київського національного економічного університету ім. В.Гетьмана.

У конференц-залі університету відбулося пленарне засідання, під час якого член правління Піреус Банку Світлана Черкай виступила з промовою на тему цінності розвитку та постійного підвищення кваліфікації персоналу банку, зазначивши, що банк планує й надалі співпрацювати з університетом.

Пані Черкай підкреслила, що безперервна освіта має бути нормою життя та є одним з найсильніших важелів мотивації персоналу в компанії. Вона також розповіла, що існують певні рівні співробітників: «Мають бути співробітники, які винаходять «методики», «прийоми» та «алгоритми». Це буде перший рівень – методологічний, коли співробітники мають володіти високою кваліфікацією, і тут ми бачимо перспективи співробітництва з бізнес школами. Другий рівень – навчальний, співробітники, які уособлюють у собі наставників, внутрішніх тренерів компаній, вони навчають і тут досить середньої кваліфікації. Третій рівень – практичний, співробітники яких навчають використовувати прийоми та застосування їх на практиці. Співробітники можуть володіти звичайною кваліфікацією».

Після невеличкої кава-паузи учасники та гості форуму перейшли до панельних дискусій, що проходили водночас та порушували наступні тематики: «Освітні та професійні стандарти підготовки фахівців з економіки та менеджменту: гармонізація вимог бізнесу та вищої освіти», «Розвиток персоналу підприємств: бізнес-потреби та потенціал університету», «Інноваційні рішення для бізнесу і разом із бізнесом» та «Соціальна відповідальність бізнесу та університету: напрями та форми взаємодії».

Підбиття підсумків відбувалося на урочистому закритті форуму підчас неформального спілкування усіх відвідувачів у кафе університету.

Серед компаній, що прийняли участь у форумі були: Nestle, Loreal, ІНГО Україна, Ernst&Young, KPMG та ін..

Раніше Банк повідомляв про підтримку щорічної студентської наукової конференції «Соціально-економічні перспективи України у ХХІ столітті».