Меню

Архів новин
Піреус Банк увійшов до 5-ки лідерів у рейтингу банків-партнерів Державної Іпотечної установи
11 Червня 2014

Піреус Банк посів 3 та 4 місця у рейтингу банків-партнерів ДІУ за травень 2014 року, кількість котрих наразі дорівнює 120. Так, у рейтингу за обсягами рефінансування іпотечних житлових кредитів Банк увійшов до ТОП-3, а за кількістю рефінансованих іпотечних кредитів посів 4 місце. Крім Піреус Банку в п'ятірку банків із найбільшими обсягами рефінансування іпотечних житлових кредитів увійшли Укргазпромбанк, Радикалбанк, Приват банк та Банк Камбіо. З повним списком банківських установ, які йвійшли до рейтингу, ви можете ознайомитися на сайті Державної Іпотечної установи.

Піреус Банк успішно співпрацює з ДІУ з 2012 року та пропонує одні з найкращих умов кредитування на сьогодні. Скориставшись кредитною пропозицією, Клієнт має можливість отримати кредит із фіксованою процентною ставкою від 16% річних на весь строк кредитування на термін від 5 до 20 років із власним внеском від 30% від вартості нерухомості. При цьому Клієнт не сплачує жодних прихованих комісій та додаткових платежів. Отримавши кредит в Піреус Банку, ви отримуєте європейський рівень сервісу та якісне обслуговування.

З початку 2014 року за Програмою ДІУ через банки-партнери громадянам було надано 186 кредитів для придбання житла на суму 43,3 млн. грн.

Основною метою діяльності ДІУ є рефінансування іпотечних кредитів за рахунок коштів, отриманих у тому числі від розміщення своїх облігацій, що стимулює розвиток ринку іпотечного кредитування. За паперами ДІУ видається 100% державна гарантія, що приймається Національним банком України в якості забезпечення кредитів рефінансування.

Ознайомитись із більш детальними параметрами іпотечного кредиту та умовами кредитування банками фізичних осіб за іпотечними програмами ДІУ можна на офіційному сайті установи - http://ipoteka.gov.ua/uk/taxonomy/term/3.